Spørgsmål / Svar

Hvad er hypnose?

Hypnose er en dejlig og afslappet tilstand, hvor du oplever at have øget modtagelighed over for positive forandringer. Du falder ikke i søvn, og du er hele tiden bevidst om, hvad der sker. Vi taler sammen undervejs, og du er fuldt ud i stand til altid at sige fra og stoppe op. Tilstanden minder lidt om at falde ind i en dagdrøm – eller øjeblikket inden du falder i søvn. Efterfølgende er du i stand til at huske alt, hvad der er sket under hypnosen. En del mennesker bruger også hypnose som wellness, hvis man trænger til at komme helt ned i gear for en stund.

Kan alle hypnotiseres?

Ja. Så godt som alle mennesker med en helt almindelig intelligens kan komme i hypnose. 

Er det farligt at komme i hypnose?

Nej, bestemt ikke. Der findes ingen eksempler på mennesker, som har taget skade af det. Hypnose er en helt naturlig og meget sikker form for terapi.

Jeg har set shows, hvor folk bliver hypnotiseret og laver en masse skøre ting. Laver du også den slags?

Nej. Den slags kaldes for showhypnose og bruges til at lave sjov. Jeg arbejder udelukkende med hypnose som behandlingsform på et meget seriøst niveau.

Hvad kan hypnoseterapi hjælpe på?

Man kan opleve positive forandringer på så godt som alle områder, uanset hvad man ønsker at ændre i sit liv. Mange ønsker at stoppe med at ryge, spise usundt og komme af med fobier som for eksempel flyskræk, men mange bruger også hypnoseterapi til at rette op på et dårligt selvværd, højt stressniveau eller vrede, angst og irritation.

Jeg er usikker på, om hypnoseterapi er noget for mig. Hvad gør jeg?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde. Derefter kan du vurdere, om du har lyst til at modtage behandling eller ej.

Ring på telefon 21 31 70 38 og få snak om, hvordan jeg gennem hypnoseterapi kan hjælpe dig.