Klienters ord

Karen ser lysere på sin hverdag

Jeg stod et sted i mit liv, hvor sorg og tristhed havde taget over i hverdagen. Den dagsorden var jeg parat til at ændre, derfor fik jeg en tid hos Grethe i hendes fine og rare lille klinik.
Mit ønske med hypnoseterapien var at få kigget på de uhensigtsmæssige mønstre, der blokerede for at komme videre i livet på en positiv måde. Den slags emner er for os alle en proces, der hele tiden er i bevægelse. Derfor havde jeg heller ikke en forventning om, at mit problem var løst efter fire behandlinger i klinikken.
Forløbet med Grethe som tovholder har været særdeles brugbart for mig, og de værktøjer jeg har fået med mig, har hjulpet mig til at se lysere på min hverdag.
Det er tydeligt, at her er en terapeut, der kan sit håndværk til fingerspidserne. Hun er en behandler der qua hendes mangeårige arbejde med mennesker har en god indsigt og stor erfaring i, hvordan den menneskelige psyke fungerer. Derudover er hun beriget med en særdeles veludviklet intuition.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Harkjær Hypnoseterapi i de hyggelige omgivelser.

Karen, Nordfyn

Pernille slap af med sin angst for at præstere

Jeg har været hos Grethe Harkjær tre gange, og det har været en utrolig oplevelse!
Jeg havde præstationsangst grundet lavt selvværd. Jeg havde også problemer med prioritere det vigtige i min hverdag. Så kom jeg op til Grethe, og alle brikkerne faldt på plads. Jeg har ikke så svært ved at skulle præstere mere , og det er blevet meget lettere at strukturere min hverdag.
Det har hjulpet mig utrolig meget og gjort det hele lettere.
Så jeg vil med glæde anbefale Grethe 🙂

Pernille, Nordfyn

Mette blev fri for sin sukkerafhængighed

Sukkeret var blevet så stor en del af min identitet, at jeg aldrig troede, at jeg skulle slippe det. Men med Grethes hjælp er det nu lykkedes mig på femte uge at holde mig fra alt, hvad der hedder sukker og kage. Jeg er dybt, dybt imponeret over hendes professionelle måde og tilgang til at tackle min afhængighed på. Samtidig har jeg turde tage et opgør med nogle problemstillinger fra min fortid ved hjælp af Grethes hypnoseterapi. Det er, som om der er faldet en sten fra mit hjerte – og jeg har lært at sige pyt! Alt sammen kan jeg takke Grethe for, tak!

Mette, Brenderup Fyn

Birthe slap af med sin præstationsangst

Jeg har været i Hypnoseterapi ved Grethe Harkjær i et forløb over 4 gange. Jeg opsøgte Grethe, fordi jeg altid har lidt af præstationsangst med baggrund i et lavt selvværd. Jeg har gennem årene prøvet flere forskellige terapiformer. Hypnoseterapi har vist sig at være en meget effektiv metode til ændring af uhensigtsmæssige mønstre som f.eks. præstationsangst. Jeg har fået lettere ved at klare de forskellige udfordringer i hverdagen. Grethe er en meget kompetent terapeut, som jeg på det varmeste kan anbefale.

Birthe Andersen, Nordfyn.

Mand har genfundet sig selv

Jeg har fra første dag oplevet markant forandring i forhold til selvværd og måden at være mig på. Følelsen er blevet stærkere for hver dag over de første par uger. Det er endelig lykkedes mig at være i nuet på en helt anden måde. Førhen var det som om, at jeg var på vej til et ukendt sted. Nu føles det som en rejse, som ender det rigtige sted. Jeg har fået energimæssigt overskud, masser af beslutningskraft, pondus og afklaring i mange spørgsmål. Det er en dejlig følelse at have genfundet sig selv. Kære Grethe, tusind tak for din indsats. Jeg håber, at du får udbredt det, som du kan, til endnu flere.

E. Larsen, Middelfart.

Poul har sluppet sin overspisning
Med sund skepsis tog jeg mod tilbuddet fra min søster om at komme i hypnose.
Jeg har i flere år haft problemer med overspisning. Når jeg så en slikskål, var det meget svært at stoppe, før den var tømt. Jeg evnede bare ikke at sige stop, mens jeg på andre områder ingen problemer har med at være principfast.
Efter en snak med Grethe blev vi enige om, at det skulle prøves, selv om jeg syntes, det var lidt grænseoverskridende at gå i “terapi” ved min egen søster. Vi fastlagde et forløb på fire gange, og jeg må indrømme, at der allerede efter første behandling var resultat. Det lyder måske næsten for godt, men er ikke desto mindre sandt. Jeg har ikke spist slik siden. Jeg kan sagtens gå forbi en slikskål. Jeg er ikke “nødt” til at tømme fadet ved middagsbordet. Jeg har faktisk ikke taget to portioner mad på noget tidspunkt siden.
Med andre ord er jeg her fire uger efter behandlingen gået fra en vægt på 102 kg. til 97 kg.
Hvis ikke det er en win/win-situation, så ved jeg ikke, hvad der er.

Poul Harkjær, Hinnerup.