Eksamensangst / Præstationsangst

Panisk angst for din eksamen? Kom i hypnoseterapi og få den karakterer, som du fortjener.

Går du i panik, når eksamenstiden nærmer sig? Du er ikke alene. Mange studerende er frygtelig bange for at gå til eksaminer, men problemet er faktisk forholdsvis nemt at løse. Mange mennesker, der lider af eksamensangst, er både flittige og dygtige, men der kan være mange årsager til, at det går galt, når det gælder. Måske er du bange for at fejle, måske har du før haft en dårlig oplevelse ved eksamensbordet.

Under hypnosen finder vi årsagen til din angst og arbejder på at løse den, så du kan gå glad til eksamen og få den karakter, som du fortjener og har arbejdet hårdt for at få.

Mange føler ikke, at de kan kontrollere angsten, men med hypnoseterapi er det muligt at gå i dybden med årsagerne, som angsten bæres af.

Bange for at skulle præstere? Hypnoseterapi hjælper dig effektivt.

Der findes også mange andre områder end eksaminer, hvor du kan få præstationsangst. Det kan være på jobbet, din sportsgren eller præstationer som en festtale. jobsamtale, fremlæggelse i en forsamling eller mange andre ting. Også her er hypnoseterapi meget effektivt til at slippe angsten.

Ring på telefon 21 31 70 38 og få snak om, hvordan jeg gennem hypnoseterapi kan hjælpe dig.